Etik ve Uyum Yönetimi

KDK VE CEREBRA, THE INTERNATIONAL INVESTIGATIONS REVIEW YAYINININ TÜRKİYE BÖLÜMÜNÜN ORTAK YAZARLIĞINI YAPTI

 

KDK Hukuk Bürosu ve Cerebra Muhasebe ve Danışmanlık, The Law Reviews tarafından yayınlanan The International Investigations Review yayınının 10. baskısının bu yılki Türkiye Bölümünün ortak yazarlığını yaptı.

 

The Law Reviews tarafından yayımlanan The International Investigations Review 10. baskısının Türkiye bölümünü, kurumsal üyelerimizden CEREBRA ve Kolcuoğlu Demirkan Koçaklı ortaklaşa olarak hazırladı. 25’e yakın ülkenin soruşturmalara ilişkin mevzuatlarına dair kapsamlı bilgiler içeren bu yazıda, Türkiye’de soruşturmaların kimler tarafından yürütüldüğü, iç soruşturmaların nasıl yapıldığı, ihbarcıların nasıl ele alınıp ne gibi koruma imkanlarından yararlandıkları, şirketlerin sorumlulukları ve uyum programlarına ilişkin detaylı ve güncel bilgiler yer alıyor. Dernek üyelerimizin çalışmalarında faydalı bir referans olması ümidiyle, CEREBRA ve Kolcuoğlu Demirkan Koçaklı’nın bu yazısını [ekte PDF olarak / aşağıdaki linkte] takdim ediyoruz”

 

The Law Reviews’nun websitesinden Türkiye bölümünü ulaşmak için lütfen buraya tıklayın.

Türkiye bölümünün PDF versiyonunu görüntülemek için lütfen buraya tıklayınız.

 

 

Söyleşide ki görüş ve yorumlar yazar veya yazarlara ait olup , Etik ve İtibar Derneği’nin konu ile ilgili düşüncelerini yansıtmamaktadır.